Kölcsönférj.hu – Blog

… hasznos és érdekes linkek …
weboldal készítés

Pénztermelő weboldal készítés

2019. július 8.

A mai világban nagyon sok cég foglalkozik weboldal készítéssel, de csak kevés olyan van, aki valóban elmondhatja magáról, hogy igen, mi valóban minőségi weboldalakat készítünk. A legtöbb honlap készítő cég nem figyel oda arra, hogy valóban használható és pénztermelő weboldalakat hozzanak létre. Összecsapják a munkát és nem veszik figyelembe az ügyfelek igényeit, csak az lebeg a szemük elött, hogy minél előbb kiállíthassák a számlát és beszedhessék a pénzt. Az ilyen cégek által készített weboldalakkal nagyon sok probléma szokott lenni. Nem működnek megfelelően vagy egyáltalán nem is működnek, arról nem is beszélve, hogy a kész munka átadása után támogatásra szinte alig vagy egyáltalán nem is számíthatunk.

Ha valóban jól működő és pénzt termelő weboldalt szeretnénk létrehozni, akkor nézzük szét a média ügynökségek piacán, nézzük meg a referenciákat és csak utána válasszuk ki, hogy melyik ügynökséggel szeretnénk együtt dolgozni. Fontos szempont, hogy később is legyen támogatás a weboldalhoz, hogy ha esetleg probléma adódik vele, akkor nem maradjunk magunkra.

A weboldal készítés során érdemes nagy hangsúlyt fegtetni a használhatóságra és weboldal optimalizáltságra. Nagyon sokan ma már a telefonjukon keresik a megoldást a problémájukra éppen ezért fontos, hogy úgy legyen a weboldal kialakítva, hogy mobil eszközökön is mindent egyszerűen és gyorsan megtaláljanak a felhasználók, de azért az asztali gépeken és notebookokat használókról sem szabad megfelejtkeznünk. Minden információt jól látható és megtalálható helyre helyezzünk el, különös tekintettel ezt az „árajánlat”, telefonszámokra és e-mail címekre. Érdemes lehet esetleg egy marketingessel is konzultálni a weboldal készítés elött.

Címkék: , ,


Copyrigt © 2018 - kolcsonferj.hu - Minden Jog Fentartva!